HANDIGE TIPS VOOR MADRID

Natuurlijk heb ook jij het geld niet op je rug groeien en staat er ook geen geldboom in je tuin. Daarnaast zit er ook bij jou maar 24 uur in één etmaal. Als je een bezoek brengt aan Madrid is het daarom handig om geld en/of tijd te besparen. Ook is het voorkomen van irritaties of ellende tijdens je stedentrip naar Madrid wel net zo prettig. Met onze tips kun je geld besparen, wachttijden bij bezienswaardigheden en attracties voorkomen en negatieve ervaringen vermijden. Uit eigen ervaring hebben we een aantal tips beschreven die je handig van pas kunnen komen op het moment dat je een vakantie naar Madrid boekt of als je ter plaatse bent.

Dit zijn onze Madrid tips:

Goedkoop overnachten in Madrid
Door een goede prijsvergelijker te gebruiken kun je gemakkelijk de laagste prijzen vinden voor een hotelkamer of appartement in Madrid.

Hop-on hop-off bus
Wil je zoveel mogelijk hotspots van Madrid zien? Met een open dubbeldekkerbus die langs toeristische routes door Madrid rijdt kun je gemakkelijk de vele hotspots van Madrid bezoeken.

Ontdek Madrid op de fiets
De fiets is een gezond, milieuvriendelijk en bovenal leuke manier om Madrid te verkennen. Je kunt deelnemen aan een fietstocht door Madrid met ervaren gids of je kunt met een huurfiets zelf op pad gaan.

Reserveer je tickets vooraf
Lange wachtrijen voorkomen of de teleurstelling voorkomen dat je helemaal niet meer naar binnen kunt bij de populairste musea en attracties zoals het Prado Museum of de stadiontour door het Real Madrid stadion doe je door vooraf je tickets via internet te reserveren.

Madrid voordeelkaarten
Met de uiteenlopende city passes voor Madrid kun je (soms veel) geld besparen op vervoer, entreeprijzen en de kosten voor excursies in Madrid.