Madrid top 10 - de allerbeste tips voor een geslaagd stedentrip naar Madrid

Madrid top 10 / handige tips

 home handige tips links cookiebeleidcontact 

musea

Retiro Park

Koninklijk Paleis

Real Madrid stadion

Toledo

Templo de Debod

eten & drinken

bezienswaardigheden

straten & pleinen

El Escorial

 
TIP: reserveer je tickets vooraf
 
TIP: Madrid voordeelkaarten
 
TIP: ontdek Madrid op de fiets
 
meer handige Madrid tips

MADRID HANDIGE TIPS

Natuurlijk heb ook jij het geld niet op je rug groeien en staat er ook geen geldboom in je tuin. Daarnaast zit er ook bij jou maar 24 uur in één etmaal. Als je een bezoek brengt aan Madrid is het daarom handig om geld en/of tijd te besparen. Ook is het voorkomen van irritaties of ellende tijdens je stedentrip naar Madrid wel net zo prettig. Met onze tips kun je geld besparen, wachttijden bij bezienswaardigheden en attracties voorkomen en negatieve ervaringen vermijden. Uit eigen ervaring hebben we een aantal tips beschreven die je handig van pas kunnen komen op het moment dat je een vakantie naar Madrid boekt of als je ter plaatse bent.

Dit zijn onze Madrid tips:

Bespaar geld op je hotel
Door een goede prijsvergelijker te gebruiken kun je gemakkelijk de laagste prijzen vinden voor een hotelkamer of appartement in Madrid.

Hop-on hop-off bus
Met een open dubbeldekkerbus die langs toeristische routes door Madrid rijdt kun je gemakkelijk de vele hotspots van Madrid bezoeken.

Ontdek Madrid op de fiets
De fiets is een gezond, milieuvriendelijk en bovenal leuke manier om Madrid te verkennen. Je kunt deelnemen aan een fietstocht door Madrid met ervaren gids of je kunt met een huurfiets zelf op pad gaan.

Reserveer je tickets vooraf
Lange wachtrijen voorkomen of de teleurstelling voorkomen dat je helemaal niet meer naar binnen kunt bij de populairste musea en attracties zoals het Prado Museum of de stadiontour door het Real Madrid stadion doe je door vooraf je tickets via internet te reserveren.

Madrid voordeelkaarten
Met de uiteenlopende city passes voor Madrid kun je (soms veel) geld besparen op vervoer, entreeprijzen en de kosten voor excursies in Madrid.


 

Madrid bezienswaardigheden Madrid voor beginners Madrid in één dag bijzondere plaatsen in Madrid Madrid tips