RESERVEER JE MADRID TICKETS

Als je Madrid bezoekt dan is de kans groot dat je één of meerdere attracties, musea of bezienswaardigheden zult gaan bezoeken. De stad heeft toeristen enorm veel te bieden. Denk hierbij aan de populaire musea van Madrid zoals het Prado, de tour door het stadion van Real Madrid en natuurlijk het Koninklijk Paleis. De populariteit van Madrid en haar attracties zorgen voor wachtrijen waarbij de wachttijd flink op kan lopen. In het ergste geval sta je uren in de rij of kun je op de dag zelf al niet meer terecht. Zonde van je tijd en het zou helemaal jammer zijn als je tijdens je stedentrip naar Madrid de door jou gewenste activiteiten of bezichtigingen niet kunt doen omdat er geen plek (meer) is.

Kies voor zekerheid

Door vooraf je tickets via internet aan te schaffen voorkom je teleurstellingen. Voor attracties en bezienswaardigheden waar beperkte toegang toe is of waar een tijdslot aan vast zit ontkom je er eigenlijk niet meer aan om vooraf je entreetickets aan te schaffen. Op die manier kun je naar binnen op het gereserveerde tijdstip

Waarvoor is vooraf reserveren absoluut aan te raden?

Voor een aantal attracties en bezienswaardigheden is vooraf reserveren eigenlijk een ‘must’, omdat je anders geconfronteerd kunt worden met lange wachtrijen en mogelijk zelfs de teleurstelling dat je die dag helemaal niet meer naar binnen kunt.

koop je tickets vooraf

Koninklijk Paleis

Het is geen vraag of er een wachtrij staat om het Koninklijk Paleis van Madrid te bezoeken, maar hoe lang dat de rij is. Het ene moment ben je binnen vijf minuten binnen, maar de andere keer kan het gemakkelijk langer dan een half uur duren. Niet fijn als het regent, maar helemaal niet als de zon schijnt en het dertig graden of warmer is. Je staat in een onbeschutte rij voor de entree. Als je je toegangskaartje(s) alvast via internet aangeschaft hebt dan kun je links de rij passeren en zo naar binnen. Tickets voor het Palacio Real kun je via de officiële website van Patrimonio Nacional aanschaffen. Je moet hierbij wel een datum en tijdstip kiezen waarop je naar binnen kunt.

Koop je entreetickets voor het Palacio Real in Madrid

Real Madrid Stadion Tour

Voor velen is een bezoek aan het stadion van Real Madrid het hoogtepunt van een stedentrip aan Madrid. Die populariteit zorgt vaak voor wachtrijen bij de kassa’s van het Santiago Bernabéu stadion voor de tour waarbij je het stadion inclusief museum en kleedkamers te zien krijgt. Als je je ticket al op zak hebt vermijd je niet alleen de wachtrijen bij de kassa’s, je kunt ook direct naar binnen bij Toren B van het stadion. Uit eigen ervaring weten we dat als je er dan iets voor tienen bent je als eerste aan de tour kunt beginnen waardoor je nog veel foto’s kunt maken zonder dat er andere toeristen op staan.

Reserveer je Real Madrid Stadion Tour tickets

Las Ventas

De stierenvechtarena Las Ventas wordt als de mooiste ‘plaza de toros’ van Spanje beschouwd. Je kunt deze unieke plek dagelijks bezoeken, maar op wedstrijddagen sluit de arena vroeger voor rondleidingen. Door middel van een audiogids word je door Las Ventas geleid met als afsluiter een bezoek aan het bijbehorende museum. Hier staat niet altijd een wachtrij, maar soms wel. Het kan daarom geen kwaad om je entreeticket alvast op zak te hebben.

Reserveer tickets voor de Las Ventas Tour

Prado Museum

Het Museo del Prado is één van de toonaangevende kunstmusea in Europa. De unieke collectie met kunstwerken uit alle uithoeken van de wereld, waaronder een enorme verzameling aan schilderijen, zorgt voor een enorme populariteit van dit museum. Wachtrijen voor de kassa zijn daarom vrijwel gegarandeerd. Het is daarom absoluut aan te raden om vooraf je skip-the-line tickets te kopen zodat je zo naar binnen kunt.

Reserveer hier je tickets voor het Prado museum

3 musea voor 1 prijs

Wil je tickets voor het Prado Museum aanschaffen? Een andere optie is om de Madrid Art Walk Pass te kopen. Je hebt dan niet alleen skip-the-line toegang tot het Prado, maar je kunt ook de twee andere grote musea van Madrid bezoeken zonder in de rij te hoeven wachten. De Madrid Art Walk Pass geeft je voor een gereduceerde prijs toegang tot de 3 grote kunstmusea van Madrid: het Prado Museum, het Thyssen-Bornemisza Museum en het Reina Sofia Museum.